Pop up!

Baari, joka tulee sinnä missä jengi on

Hauskanpidon voi ottaa vakavasti

Vaikka tarkoituksena on pitää hauskaa, asia pitää ottaa aina sopivan vakavasti.  Eli jos haluat tapahtumaasi vastuullista, hulvatonta, hauskaa, tosissaan tehtyä ja kepeän kuplivaa anniskelua, me olemme sinua varten. Meille ei tee tiukkaa pukeutua yksisarvisiksi, lausua runoja ja tarjota glitterijuomaa!

Hunningon tarina alkoi kesällä 2019 teatterin takahuoneessa, kun Hanne-Kaisa ja Viljami päättivät tuoda iloa itselleen, ja vähän siinä sivussa muillekin.  Miksei meidän teatterissa saa väliajalla kuoharia? Miksi melkein joka tapahtumassa on vain tavallinen kaljateltta? Miksi maratonin jälkeen ei saa leivosta ja skumppaa? Miksi kalamarkkinoilla ei saa oikean lämpöistä kylmää valkkaria? Miksei joulumarkkinoilla voisi poiketa glühweinille, lapsille kaakaot ja piparitikkarit?
Frans otettiin mukaan, koska...no, hän halusi ja on ihana <3 

Meillä on ihan kauheasti osaamista myynnistä. Yleensä se on tolkuttoman huonoa, tylsää, eikä jätä mitään jälkeä. Arvaat varmaan, että halusimme tehdä myynnin toisella tavalla. Meillä on osaamista tapahtumajärjestämisestä, rakkaudesta, markkinoinnista, juridiikasta ja elämästä. Suurin näistä on rakkaus. Se on myös meidän yrityksemme ylivoimaisesti tärkein arvo.